Rådgivning

Vi hjelper deg med markedsførings-rådgivning


digital markedsføring-rådgivning med ekspert på digital markedsføring

Oppfølging og rådgivning

Mange bedrifter har en egen markedsføringsavdeling in-house, men ønsker også en rådgiver fra utsiden som vet hva som skal til for å skape de beste resultatene for bedriften. Det er lett å se seg «blind» på egen markedsføring, og det kan hende man trenger en faglig oppdatering når det kommer til strategi, planlegging, distribusjon og verktøy for salg og markedsføring.

Vi startet med digital markedsføring allerede i 2011. Siden den gang har vi bygget opp en bred erfaring fra en lang rekke bransjer og ulike digitale medier. I tillegg til å bygge opp egne merkevarer som Basic Matte, har vi hjulpet alt fra start-ups til bedrifter som omsetter for flere hundre millioner. I dag er vi både sertifiserte Google-partnere og HubSpot-partnere.

En bransje i stadig endring

Digital markedsføring er i stadig endring og det er derfor vi konstant følger med på trender og gjør våre undersøkelser for at din bedrift skal dra nytte av de beste teknikkene innen feltet. Vi brenner for faget og er til enhver tid oppdatert på de nyeste taktikkene for annonsering, web-utvikling, sosiale medier og inbound marketing.

Synlig merkevare

For et hvert firma er det viktig å bygge opp en god merkevare, og ta sin plass i markedet. For oss er det viktig at din merkevare kommer godt frem på alle medier og at den er tilpasset slik din bedrift ønsker å fremtre utad.

Forretningsplan og prospekt

For nyoppstartede bedrifter eller bedrifter som ønsker investering er vi behjelpelige med å sette opp forretningsplaner og prospekter.

Vi tar gjerne en prat!


Hold deg oppdatert på bloggen vår: