Digital markedsføring består av en rekke emner og det kan være en fordel å kunne enkelte av dem bedre enn andre. Derfor ønsker vi i Færder Marketing å tilby kurs innen en rekke av de viktigste emnene. Våre kurs holdes av våre ansatte som til daglig driver med digital markedsføring og sitter på lang erfaring innen de forskjellige feltene. Du har mulighet til å lære fra dyktige personer som ønsker å dele sin kunnskap med andre. Meld deg på ett eller flere av våre kurs og få bedre kontroll på den digitale markedsføringen!

Kurs vi tilbyr.


Nybegynner kurs i Wordpress

Dette er et kurs for deg som ønsker å lage din egen hjemmeside, men som ikke helt vet hvor du skal begynne. Eller at du bare ønsker å lære det grunnleggende innen Wordpress. Etter dette kurset vil du ha mulighet til å designe en egen hjemmeside og profilere bedriften din.

 

Pris: 4500,- eks. MVA

Meld interesse

Google Analytics

Google analytics er et viktig analyseverktøy for deg som har en hjemmeside og ønsker å vite mer om dine besøkende, hvor de kommer fra, hvordan de konverter og hvilke sider de besøker. Det er verdifull informasjon for alle som markedsfører og ønsker å lære mer om sitt publikum.

 

Pris: 3750 ,- eks. MVA

Meld interesse

Adobe Illustrator

Adobe har mange verktøy som er uungåelige for personer som driver med digital markedsføring. Adobe Illustrator er et slik verktøy, og alle som skal lage poster, bannere, profil bilder og cover photo bør ha kjennskap til Adobe Illustrator. Lær deg hvordan du skal bruke det!

 

Pris: 4500,- eks. MVA

Meld interesse

Google Adwords grunnleggende

De fleste kjøpsprosesser starter med et søk på Google, hele 90 % faktisk. Derfor bør ditt firma kunne bruke Google Adwords slik at dine produkter vises når folk søker på lignende produkter. Våre Google sertifiserte medarbeidere lærer deg hvordan du kan sette opp en kampanje og hvordan du optimaliserer.

Pris: 3500,- eks. MVA

Meld interesse

Google Adwords avansert

Google Adwords er veldig omfattende og det er en jungel av ting å lære seg. Derfor tilbyr vi også et avansert kurs. For de som virkelig ønsker å lære seg Google Adwords og bruke det på en effektiv måte. Dette er et kurs for de som har tatt vårt grunnleggende kurs eller har jobbet mye med Google Adwords tidligere.

Pris: 4500,- eks. MVA

Meld interesse

Søkemotoroptimalisering

Hele 70 % av de som bruker søkemotorer velger organiske søk. Det forteller noe om viktigheten for at din side blir funnet av søkemotorene. I dette kurset lærer våre spesialister hvordan du kan søkemotoroptimalisere dine sider og hvilke verktøy som er gode for å vedlikeholde sidene.

Pris: 3750,- eks. MVA

Meld interesse

Meld interesse


    Google AnalyticsGoogle Adwords grunnleggendeGoogle Adwords avansertSøkemotoroptimaliseringNybegynnerkurs Wordpress