LinkedIn

LinkedIn - for bedrifter og profesjonelle


LinkedIn er et sosialt medium som retter seg mot bedrifter og profesjonelle, og er i dag det viktigste sosiale mediet innenfor denne sjangeren. Det er i dag over 500 millioner brukere koblet til LinkedIn verden over. Nye tall viser at det er over 1.1 millioner nordmenn har opprettet en konto, og høyeste andel brukeprofiler er mellom 30 og 59 år.

Ved å være tilstede på et slikt medium kan du mer målrettet nå de personene du ønsker, og det er en fantastisk arena for bedrifter å vise seg frem på. Har din bedrift en bedriftsside?

10 gode grunner til å være på LinkedIn

Det finnes mange gode grunner til hvorfor din bedrift børe være tilstede på dette mediet, og her skal jeg prøve å gi deg ti gode grunner for å velge dette mediet som bedrift.

  1. 2 nye brukere hvert sekund
  2. 40 % av brukerne besøker det daglig
  3. 76 % av beslutningstagere besøker det mer enn en gang om dagen
  4. 200 land og territorier – stort geografisk nedslagsfelt
  5. 79 % av B2B markedsførere mener at LinkedIn er et effektivt sted å generere leads
  6. 40 millioner studenter eller nylig utdannede er her
  7. 13 % av millenials er på brukere mediet
  8. Bruken av bedriftssider har økt fra 24 % til 57 % YOY
  9. 71 % av profesjonelle synes LinkedIn er en troverdig kanal for delt innhold
  10. 80 % av B2B leads kommer fra herfra

I tillegg til disse 10 gode grunnene finnes det en rekke andre gode grunner til å opprette en bedrifts profil på LinkedIn.

 

Bedriftsprofil

Det å være tilstede som bedrift gir flere gode muligheter. Det er en meget god kanal for å dele innhold som er interessant for din målgruppe. I dag handler det mye om å skape seg en plass og ta plass. Ved å dele relevant innhold kan din bedrift ta en rolle som innflytelsesrik innen deres fagfelt. Det vil skape mer interesse for firmaet og gi flere kunder eller lettere kontakt med dyktige hoder dere trenger. Vi hjelper dere å skape deres arena!

Lær mer om LinkedIn