Om bedriften

PEC er Vestfolds største elektriker-bedrift med mer enn 100 medarbeidere fordelt på avdelinger i Sandefjord, Tønsberg, Horten og Revetal. Bedriftens kunder er bedrifter, det offentlige og det private servicemarkedet.

PEC ønsket å styrke seg på det private servicemarkedet og kom i den forbindelse i kontakt med oss i Færder Marketing våren 2018.

Utfordring: Ingen tok kontakt via nettsiden

I følge PEC var det «ingen» som kontaktet dem via nettsidene deres. De visste at det var mulig å nå ut til flere kunder i privatmarkedet på nett, men de trengte en partner som visste hvordan de skulle gjøre det på best mulig måte.

De gamle nettsidene var utdaterte og fungerte dårlig på mobil. Det var lite nyttig innhold på sidene og det var få kontaktpunkter. Hjemmesidene var heller ikke optimalisert for god synlighet hos Google.

Løsningen: Lage helt nye hjemmesider.

De nye hjemmesidene har fokus på å gjøre det så enkelt som mulig for kunder å kontakte bedriften og de er utviklet med tanke på at flest vil besøke hjemmesiden på mobile enheter. Samtidig er de optimalisert for å dukke opp høyt på organiske søk hos søkemotorer som Google.

Uten å gå i dybden av det tekniske, er hjemmesidene er utviklet i Wordpress og er en omfattende «multisite» med egne hjemmesider for hver enkelt avdeling etter ønske fra bedriften.

 

  • Egen kartfunksjon der kunder enkelt kan finne avdelingen nærmest seg.
  • Landingssider tilpasset bedriftens produkter og tjenester
  • Bloggside med nyttig innhold som skaper organisk trafikk til hjemmesidene
  • Kontaktskjemaer tilpasset ulike produkter og tjenester

Resultat: Mer enn 100 kundehenvendelser via nettsiden på 4 måneder

Vi opplevde raskt at de nye hjemmesidene tiltrakk seg flere besøkende og førte til henvendelser, selv uten øvrig markedsføring.

I en tid på året PEC normalt har opplevd sesongvariasjon har de i år vært nødt til å leie inn ekstra arbeidskraft for å håndtere den store pågangen.

I snitt har det kommet inn 6 henvendelser i uken via kontaktskjema på de nye hjemmesidene fordelt på de forskjellige avdelingene. Dette er i tillegg til at bedriften har opplevd oppgang i antall telefon-samtaler som jevnlig ringer inn.

Du kan ta en titt på hjemmesidene her: PEC- Elektriker i hele vestfold

Resultat:

100 unike kundehenvendelser i kontaktskjema på mindre enn 4 måneder.

Lyst til å ta en prat?

Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for din bedrift!