Om bedriften

Kuba Norge AS er en teknologibedrift som utvikler digitale HMS- og internkontrollsystemer for bedrifter. Plattformen deres har i dag mer enn 20.000 brukere. Kuba sitt system forenkler hverdagen til bedrifter innen bransjer som  bygg og anlegg, hotell og resturant, landbruk, logistikk, industri, renhold, eiendom og mange fler.

Utfordring

Når Kuba kontaktet oss benyttet de seg av Google AdWords for å tiltrekke trafikk via nett, men nettsiden konvertere dårlig og få tok kontakt via kanalen. Kuba visste at de hadde et potensiale til å nå ut til flere, og samtidig få flere av de besøkende på nettsiden til å kontakte dem.

Hva har Færder Marketing levert?

Færder Marketing la høsten 2017 en komplett markedsføringstrategi for Kuba med fokus på Inbound Marketing for å tiltrekke mer relevant trafikk, øke konverteringsratene samt forbedre oppfølging av eksisterende kunder. Vi utviklet nye hjemmesider optimert for SEO og konvertering med tilhørende blogg der Kuba-ansatte drøfter relevante problemstillinger innen fagfeltet.

I tillegg til strategi med fokus på Inbound, har vi hjulpet Kuba med nytt oppsett og optimering av Google AdWords, Google display annonsering, Google Analytics, Annonsering og posting på sosiale medier, Premiuminnhold (E-bok, sjekklister), Utsendelse av nyhetsbrev, utarbeidelse av markedsføring-materiell samt SEO-optimering

Resultater etter 6 måneder:

108% Økning i organisk trafikk

41% Økning i økter på nettsidene

31% Økning i direkte trafikk

184 Nedlastinger av premium-innhold

304 Nye kontakter

79 Bestillinger av demo på produktene

Lyst til å ta en prat?

Ta kontakt, så finner vi den beste løsningen for din bedrift!